Ochrana osobních údajů

Kdo osobní údaje sbírá a zpracovává?

Daniel Prokop (IČO: 721 99 270) se sídlem Klimentov 144, Velká Hleďsebe 353 01, který provozuje tento web na adrese www.dannissimoservis.cz

Podnikatel je zapsán v živnostenském rejstříku.
E-mail: servis@dannissimo.cz
Mobil: +420 773 989 888

 

Jaká máte práva?

Získání opisu osobních údajů – napište mi přes kontaktní formulář a pošlu vám jaká data o vás zpracovávám.
Opravu osobních údajů – je něco v nepořádku nebo jsou některé údaje zastaralé? Kontaktujte mě a provedu požadovanou aktualizaci.
Výmaz osobních údajů – pokud si nepřejete, aby vaše data byla dále zpracovávána, napište mi přes kontaktní formulář a o vše se postarám.
Odvolat souhlas – rozmysleli jste si to a chcete odvolat váš souhlas se zpracováním údajů? Napište mi zprávu.
Podat stížnost – v případě pochybností se můžete kdykoliv obrátit na mne nebo na hlavní dozorový Úřad pro ochranu osobních údajů.

Jaké údaje zpracovávám uchovávám? Proč údaje zpracovávám a uchovávám? Na jak dlouho údaje zpracovávám a uchovávám ?
Poptávka služeb
přes kontaktní formulář nebo konverzační okno Zopim
jméno a příjmení
telefonní číslo
e-mailovou adresukomunikaci, informace a podklady, které mi poskytnete pro účely vytvoření nabídky
Pro vytvoření cenové nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo pro zpracování odpovědi na vámi vznesený dotaz. Po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi námi, nejdéle však 12 měsíců ode dne přijetí vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování nebo pokud nedojde k uzavření smlouvy.
Servisní služby
provedení servisní práce, opravy

jméno a příjmení
IČ, DIČ, sídlo nebo bydliště
e-mailovou adresu
telefonní číslo
číslo účtu
komunikaci, informace a podklady, které mi poskytnete pro účely provedení opravy

Pro účely provedení opravy, fakturace. Po dobu opravy, po dokončení opravy budou tyto údaje dále uchovávány po dobu 10 let ode dne dokončení opravy pro případné uplatnění práv správce.
Zástavní a výkupní služba
výkup nebo zástava zboží

jméno a příjmení
IČ, DIČ, sídlo nebo bydliště
e-mailovou adresu
telefonní číslo
číslo účtu

číslo dokladu (občanský průkaz)
komunikaci, informace a podklady, které mi poskytnete pro účely provedení opravy

Pro účely uzavření zástavní nebo výkupní smlouvy. Po dobu účinnosti smlouvy, po ukončení účinnosti smlouvy budou tyto údaje dále uchovávány po dobu 10 let ode dne uzavření smlouvy pro případné uplatnění práv správce.
Instalace a přeinstalace software
osobní obsah na pevném disku nebo jiném médiu

dokumenty
složky
fotografie
smlouvy
další data na pevném disku, která mohou obsahovat citlivé identifikační údaje

Pro účely přenesení dat z původního PC, notebooku, telefonu nebo jiného zařízení. Po dobu opravy nebo reinstalace. Poté jsou nenávratně odstraněny.

Jak jsou osobní údaje chráněné?

Mé webové stránky www.dannissimoservis disponují HTTPS protokolem (platným SSL certifikátem) pro šifrované spojení mezi serverem a uživatelem. Díky této úrovni zabezpečení se výrazným způsobem minimalizuje riziko ztráty nebo odcizení osobních údajů během přenosu dat (např. při vyplňování a odesílání poptávky skrze kontaktní formulář nebo chatovací okno).

Veškerý obsah webových stránek www.dannissimoservis je fyzicky umístěn na bezpečných serverech společnosti WEDOS Internet, a.s. (IČO: 28115708), se sídlem Masarykova 1230, Hluboká nad Vltavou 373 41, která je držitelem certifikátů ISO 9001 a ISO 14001 a ISO 27001 od TÜV SÜD, více o společnosti ZDE.

Soubory cookie

Cookies pro měření návštěvnosti webu a přizpůsobení zobrazení webových stránek jsou zpracovávány na základě oprávněného zájmu správce. Na těchto webových stránkách používám analytický nástroj Google Analytics pro měření návštěvnosti webu od společnosti Google Inc., se sídlem 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA.

Detailní informace o Google Analytics a ochraně osobních údajů naleznete na www.google.com/intl/cs/privacy/privacy-policy.html
Pokud chcete zabránit sledování, můžete si nainstalovat doplněk do vašeho internetového prohlížeče tools.google.com/dlpage/gaoptout

Aktualizace zásad pro ochranu osobních údajů

Průběžně mohu Zásady ochrany osobních údajů upravovat či aktualizovat, jakékoliv změny těchto výše uvedených zásad se stanou účinnými po jejich zveřejnění na této webové stránce.

Poslední aktualizace: 21. května 2018

Vaše podpora

DANNISSIMO SERVIS
Daniel Prokop
Klimentov 144
353 01 Velká Hleďsebe
 +420 773 989 888

servis@dannissimo.cz
Otevřeno: Po-Pá 10.00 - 18.00

IČO: 72199270
DIČ: CZ7511052164

Ochrana osobních údajů

 

PC SERVIS, SERVIS NOTEBOOKU, SERVIS TABLETU, SERVIS MOBILU,  TABLETY,  POČÍTAČE,  NOTEBOOKY, Mariánské Lázně, Ušovice, Velká Hleďsebe, Valy, Drmoul, Trstěnice, Lázně Kynžvart, Cheb, Tachov, Planá u Mariánských Lázní, Chodová Planá, Teplá, Mrázov, Mnichov, Ovesné Kladruby, Stará Voda, Žandov, Prameny, Kladská, Stříbro, Karlovy Vary, Sokolov, Aš, Františkovy Lázně, Třebeň, Nebanice, Odrava, Tuřany, Milíkov, Lipová, Okrouhlá, Libá, Poustka, Kynšperk nad Odhří, Habartov, Kyselka, Hroznětín, Teplička, Stanoviště, Horní Slavkov, Bečov nad Teplou, Těšnovice, Březová, Krásno, Loket, Nejdek, Abertany, Jáchymov, Boží Dar, Plzeň

Kde nás najdete?